Türk Telekom İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen araştıran, analiz sentez yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı dünü bugüne; bu günü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici, öğretmen ve velilerin elbirliği ile çevrede bölgede ve ülkede model okul olmaktır.

Misyon: Mevcut eğitim öğretim programlarını çevre şartlarını da dikkate alarak uygulamak. Bilgiyi ve yeni bilgiler üretmeyi öğretmek. Okulumuzun ülkemizin yarınlarının hazırlandığı yer olduğu bilinciyle hareket etmek. Bizi biz yapan değerleri bilmek ve korumak geleceğin çok parlak olduğuna inanmak ve bunu gerçekleştirmek için uğraşı vermek temel görevimizdir.

Başarılar:

Saatler: Orta Okul 07:30 - 13:10 İlk Okul 13:20 - 18:10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Comenius - Do You Play with Me?

WEB - https://turktelekom-ilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞEHİTFEVZİ MAH. GÜZGÜLÜ SK. TÜRK TELEKOM ORTAOKULU BLOK NO: 30/2 BATTALGAZİ / MALATYA

Yerleşim Yeri - Şehit Fevzi Mahallesi Güzgülü Sokak Battalgazi/Malatya

Ulaşım Okulumuza gelebilmek için Taştepe-2 hattı minibüslerine binerek ulaşılabilir. Yürüyerek gelmek için Çevreyolundan Sancaktar Mezarlığını geçerek, Şehit Fevzi Mahallesine ulaşılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehir merkezine yürüme mesafesinde olup, Şehit Fevzi Mahallesindedir.